Kundutlåtanden

En fin Dov skjuten med aimRest, knästående och rejäl puls, det gick bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Sören, Haneberg

 

Lånade en aimRest när jag sköt upp för jägarexamen i maj. De tre sämsta skotten på tre serier på älgbanan var två treor och en fyra. Resten femmor och fem-ettor! Nu har jag en egen aimRest – my new best friend!
 - Emelie Uggla, Katrineholm

Årets första bäver skjuten med aimRest stödet, helt sjukt bra!
- Hampus Erik Gellerbrandt, Boda

Jag har provat flera jaktstöd, men aimRest överträffar alla med stor marginal.
- Leif Bagge, Linköping

aimRest är ett jakttillbehör som kommer minska skadeskjutningarna drastiskt. Ett väldigt bra stöd som går att använda vid all typ av kulvapenjakt.
- Johan Meckbach, Österskär

Jag har testat aimRest och det är det första stödet jag testat som inte är i vägen. Med stödet vann jag skyttetävlingen mitt jaktlag anordnade i höstas! En kanonprodukt!
- Åke Stråberg, Hovås 

Har provat aimRest och “befunnit mig väl därav”. Stödet gav en avsevärd förbättring av den samlade träffbilden. En produkt som definitivt förbättrar skyttet på såväl stillastående som rörligt mål.
- Paul Kreutz, f.d. chef Husqvarna Vapen

Sköt en räv på drev för Rune Larssons hund Rila (drever) med min Tikka Continental 6,5×55, Tung pipa och ljuddämpare och AimRest.
“Det blev ett ganska kort drev, gjorde en rund sväng och kom tillbaka. Jag stod helt öppet utmed en skogs kant. Räven kom ut och följde skogskanten ifrån mig. När jag skymtade räven första gången mellan träden kunde jag lägga upp bössan i redo ställning, sen följde jag räven i kikaren. När räven följde skogskanten fick jag chansen att skjuta. Lite dåligt läge att skjuta bakifrån men räven sprang i ett liten uppförsbacke så jag höll i skallen och tryckte till. Allt gick bra och han la sig direkt, på ca 55-60m”.
- Jonas Björk, Jönköping