Senaste nytt

Ullared Game Fair 2014

2014-06-06/07  Ta chansen och träffa oss på Ullared Game Fair!
Vi kommer både finnas på mässområdet samt på testskyttet. Givetvis har du möjlighet att prova vår nya TRITON-dämpare vilket sker i samarbete med J&T Explosive Adventures AB.
Utöver detta bjuds möjlighet att delta vid föreläsningar kring jakt och skytte där en av
punkterna är “Så väljer du ljuddämpare”.
Varmt välkommen!

 

 

Produktinfo TRITON på hemsidan

 

2014-05-20  Nu kan du läsa mer på hemsidan om vår nya TRITON – en verklig volymskjutare för både bana och jakt!
Du har har väl planerat ett besök på Tullgarn 29-31/5? Där kan du både känna på nya aimZonic Triton samt testskjuta den
i samarbete med Browning!

 

 

Lanseringsturné aimZonic TRITON

2014-04-23  I morgon den 24/4 går startskottet för vår svenska lanseringsturné av aimZonic Triton.
Först ut är Stjärnåsen Skyttecenter i Landvetter där vi finns på plats mellan kl. 16-20.
Kom och testskjut nya aimZonic Triton, lyssna på föredrag om hur du bäst väljer rätt ljuddämpare och ta del av specialerbjudanden!
Knappt hinner väl bössorna svalna innan nästa event - nummer två ut i raden är MK Jakt i Åkersberga som håller sitt event på Åkersberga skjutbanor den 26/4 kl.  10-15.
Varmt välkomna!

 

Premiärleverans av aimZonic ljuddämpare!

2012-07-18 Så var det då dags för premiärleverans av aimZonic Compact, en het nyhet på ljuddämparmarknaden! Första återförsäljare även denna gång var MK Jakt i Åkersberga. Mattias, flankerad av Bertil och Christer ser nöjda ut och kan konstatera att leveransen skedde en dryg vecka före utlovat!

 

 

 

 

aimSport ställde ut på IWA mässan 2012

2012-03-09 aimSport ställde ut med egen monter på IWA – Europas största Jakt-, och Vapenmässa. Fyra intensiva dagar och många nya och spännande kontakter för vår fortsatta expansion blev resultatet av mässan.

 

 

 

 

aimSport på plats på SHOT SHOW 2012

2012-01-19 aimSports representanter var på plats när världens största jakt-, och skyttemässa gick av stapeln i Las Vegas. Efter ett antal intressanta möten med kunder, leverantörer och andra partners samt en extra dag i denna på många sätt speciella stad så bar det hemåt mot Sverige igen.

 

 

 

aimRest ger resultat

2011-12-18  Allt eftersom aimRest når sina användare börjar nu rapporterna om nedlagt vilt komma in. Görgen i Sundsvall sköt en älgkalv och sa: ”Det var först efteråt jag märkte att jag hade bössan i stöd på aimRest när jag sköt!” och Jonas i Jönköping, som sköt en räv på 60 meter konstaterade: ”Tack vare aimRest stod jag beredd och behövde bara trycka av när läget kom. Utan aimRest hade jag inte hunnit skjuta!”

 

 

 

 

 

aimSport goes international!

2011-12-15  aimSports första europeiska distributör är ett faktum! Efter att ha besökt 5 butiker (bilden visar möte hos Dorhout Mees skyttecenter/jaktbutik) – alla positiva till våra produkter och lade orders på aimRest – så var det uppenbart för vår distributör Mikx B.V. att detta var en möjlighet man inte kunde missa. Vi välkomnar Mikx och ser fram emot ett gott samarbete på den holländska och belgiska marknaden.

 

 

 

Världspremiär!

2011-12-05 Den första leveransen till butik av aimRest och Astrohållare gick till MK Jakt Fiske Fritid i Åkersberga, och på utlovad leveransdag till på köpet!
Ett historiskt ögonblick för aimSport och MK Jakt.

 

 

 

 

 

aimSport Sweden AB flyttar in i nytt kontor

2011-10-17 Så blev det då dags – att få ”eget” kontor för det relativt nystartade företaget. Känns riktigt bra att kunna arbeta operativt och kreativt tillsammans och inte vara hänvisade till våra hemkontor. Massor att fixa men vi fokuserar på det viktiga just nu – att få fram produkterna för att kunna lansera så fort som möjligt.

 

 

 

 

 

Filminspelning i Södermanlandsskogarna

2011-09-14 Idag bär det iväg till de djupa Södermanlandsskogarna för filminspelning av demofilmer för aimRest™ och Astro-hållaren. Ett antal klipp som i slutändan ska resultera i fyra filmer för hemsida och Youtube. Efter ett antal omtagningar, flera lite kantareller och många skratt och koppar kaffe så får Bertil nu kasta sig över redigeringen på hemmakontoret!

 

 

 

 

aimRest™ – första ”skott” ur verktyg!

2011-09-07 Alltid lika spännande att vänta på första utfallsproverna där produkten är producerad på ”serieproduktionsvis”. Vet inte om det någon gång blivit helt perfekt redan när man får första ”skotten” men hoppas att denna ska bli den första. Så kommer då paketet med expressleverans från leverantören…….spänning (och alldeles för mycket tejp… )…eufori……noggrannare granskning – ska vi göra ytan lite mattare??? Justera klick-känslan lite i Astrohållaren så att det blir helt perfekt??? Klart att kunden ska få en optimal produkt – ändringspunkterna mailas över och följs upp med telefonsamtal – nu är det nära!

 

 

 

 

Första bytet fällt med aimRest™

2011-08-18 Efter två dagars fruktlöst smygjagande och passande både morgon och kväll så började jag fundera på om årets bockjakt enbart skulle bestå i att se hur naturen (utan djur) vaknar till liv i sensommarskrud. Efter tredje dagens morgonpass utan att se något så började jag faktiskt ge upp hoppet… Sista chansen bestod nu i att, mot alla råd och gällande regler, smyga ut mitt på dagen för en smygtur med bössan på axeln och aimRest™ på armen.

Läs mer

 

 

 

Imponerande resultat vid hemlig skyttetävling

2011-08-13 Första ”blindtestet” för aimRest™ i större skala. Deltagarna i Stigaryds jaktlag i Småland var inför jaktlagsmötet ovetande om att de skulle bli testpiloter på aimRest™. Informationen var enkel: ”Ni kommer få skjuta två sjuskottserier var och bästa totalresultat räknas. Båda serierna skjuts sittande på en klassisk trebensstol – den första utan och den andra med ett hjälpmedel. Ni kommer inte få träna innan och bössan är inskjuten. Avståndet till tavlan är 40 meter. Fint prisbord utlovas!”

Läs mer

 

 

 

aimSport Sweden AB bildas

2011-07-07 Så är då aktiebolaget aimSport Sweden AB bildat och verksamheten är på allvar igång. En ny era för två av delägarna då vi tidigare enbart varit ”anställda”. Intressant och brant inlärningskurva på affärssystem, bokföring, import, lagar, skatter, tullar, arbetsrätt, hemsidor, filmskapande, försäkringar, finansiering och säkert tusen saker till. Roligt, spännande och intressant!

 

 

 

 

 

Prototyper från CAD-fil klara

2011-05-15 Idén är överförd till 3D design och nu får vi den första prototypen i så kallat SLS-material. Med hjälp av ett par teleskopiska walkingstavar av god kvalitet, lite eltejp (ingenjörens bästa vän) och prover på textilremmar så kan vi på allvar börja testa konceptet i dess så gott som färdiga koncept.